Tuesday, February 16, 2016

Innedag

Jag tänkte jag skulle bespara hunden en tvångsförflyttning upp till stugan idag och lät henne stanna hemma i stugvärmen. Dessutom har jag ju kören på tisdagar och således en tid att passa och då känns det inte så viktigt att åka ut. Dock gick vi ut ty vädret var alldeles fantastiskt så jag tog den lite längre rundan vi brukar gå ibland. Härvid upptäckte jag en plats där det skulle kunna bli ett väldigt fint foto av vovven. Det blev det också, eller vad tycks?


Själv ägnade jag mig sedan åt en rejäl genomgång av alla mina lösenord. Jag har en fem sex stycken, som jag använder och där jag ofta glömmer av vilket som skall vara just där. Efter den här genomgången, som tog sin rundliga tid, blev situationen klart bättre. Jag började också jobba lite med mina egna gamla almanacksnoteringar. Nu när mors dagböcker är klara kan jag ju ägna lite tid åt mina egna. Noteringar från 2000-talets första tio år är förda mycket summariskt i de almanackor vi fick i julklapp av kommunen och kan behöva skrivas rent.


Vid femtiden kom Paula för att passa vovven och då fixade jag mat åt oss. Sedan stack jag till kören och där fick vi semlor idag. Det har blivit många sådana i år, men det får jag leva med...

No comments: