Sunday, March 02, 2014

Amerikaresa

Det stora idag var att vi körde iväg Jimmy och Paula till Arlanda där de tog Norwegians första flight till Los Angeles. Dagen till ära bjöds de på snittar och champagne. Kanske var det därför den första flygningen blev c:a en timme försenad. Själva återvände vi till stan och fortsatte den avbrutna morgonsömnen med en eftermiddagsdito i soffan.
Amerikaresenärerna med två stora, nästan tomma, väskor
som skall fyllas med klädfynd "Over There"
 Vi hade nämligen varit upp i svinottan i morse för att följa vasaloppsåkarna i deras tunga.blöta färd från Sälen till Mora. Det är märkligt att man orkar sitta så långe vid TV:n, men det är något fascinerande i denna den svenskaste av tävlingar.

I övrigt kan det sägas att den första helgen som viktväktare gått över förväntan. Inte ens en enda bonuspoint har jag rört. Detta trots att vi började dagen med Pajalagröt. Det visar sig nämligen att bristen på grovt bröd ger en hård mage. För att sätta fart på den behövs lite fibrer och lite katrinplommon och det får man med den gröten. Den var inte så pointsrik heller när allt kom omkring. Och inte för att jag vill gå in på några detaljer, men den hade god och avsedd verkan.

No comments: