Saturday, March 01, 2014

Flytthjälp

Efter en lugn morgon och förmiddag drog vi oss in mot city vid lunchtid. Vi hade lite köpeärenden där jag bl.a. köpte två böcker på Bok&Bild varefter vi vandrade vidare mot söder. Jimmys mor flyttar idag och då är varje handtag välkommet.

Det är något visst med Götgatan på söder
Vi var rätt många som hjälpte till och dessutom har hon gallrat friskt bland sina ägodelar så det var ganska snabbt gjort att bära upp lådor och möbler. Ändå kan jag inte hjälpa att jag tycker en flytt är ett fasansfullt jobb. Själv har jag det framför mig och jag väntar så på den dag då jag kan slå mig för bröstet och säga "Så dar ja, nu var den saken klar"!.

Fy för den lede för att reda ordning i det här
När allt var uppburet drog vi oss iväg bort mot en sushibar där vi intog en god, men lite snål och ganska dyr suchimåltid. Jag hade lämnat mina böcker i Paulas butik för att slippa släpa på dem, två tunga historiska verk, men sedan vi ätit gick vi tillbaka för att hämta dem. Det visade sig att vi kom precis när hon slutade och då fick vi skjuts hem


Vi fick bord vid en spegel så då fick det bli en selfie
Vi ville nämligen bjuda på avskedsmiddag inför deras amerkaresa i morgon och det blev kärnsvenskt. Älgstek, kokt potatis, kokta morötter och blomkål samt gelé. Just ordet avskedsmiddag lät lite fel, men jag vet inte vilket ord som vore bättre, kanske "Lyckatill-middag"?

No comments: