Saturday, April 26, 2014

Till Pingstkyrkan

Fredag

Tro för all del inte att jag gått och blivit religiös på gamla dar. Nej, att jag varit i pingstkyrkan idag, inte en utan till och med två gånger, beror på att de så tacksamt tar emot all den bråte man själv inte vill ha. Fast jag hann faktiskt med en tur till tippen också och när jag ser mig omkring här så var det nog inte sista gången heller. Det är inte klokt vad man samlat på sig under ett långt liv. Skönt att rensa upp så att arvingarna slipper tänka på den saken.

Även om det är roligt att springa lös så får det
inte bli FÖR löst. Längre bort än så
här vågar man sig inte.
Nu står det ändå en massa lådor och kassar här och det är sådant jag tänkt ta med, men jag tror jag får tänkta om där och se över innehållet en gång till. Det måste gå att slänga mer. Det får bli morgondagens uppgift. Jag har även hunnit umgås lite med vovven idag. Hon har nog haft det väldigt tråkigt medan jag plockat och städat så vi tog oss en timslång promenad bort genom skogen och över golfbana . Hon fick gå lös ganska mycket och verkade ha jätteroligt.

Kaffe till mig och vatten till vovven.
Efter det gick jag hem och packade in allt det glas och porslin jag inte behöver mer och det var mycket. Detta for vi alltså iväg till pingstis med och sedan  roade vi oss igen. Denna gång med en tur ut till Hullsjön där hon också fick springa lös lite. Resten av kvällen har ägnats släktforskning och lite TV på Kunskapskanalen.

No comments: