Saturday, April 26, 2014

Utflykt till Gipenäs

Det nyttiga jag gjort idag har varit att sortera upp i stora rummet samt dammsuga. Det är bra att inte göra det för ofta för då märks det att man gör skillnad när man väl plockar fram dammsugaren. Idag gjorde jag en enorm skillnad. Nästan så att man kan börja tänka på visningar igen.

Vovven skuttar ystert i förväg, men aldrig längre bort än så här

Utsikten över Store Vektor är ganska magnifik i vårsolens glans
Det roliga jag gjort idag var att bege mig ut på en utflykt till Gipenäs. Det var länge sedan jag var där och mycket har ändrat sig sedan sist. Inte byggnader men skog som kommit och skog som fallit. Utsikten från Gipenässtugan över Store Vektor är magnifik nu. Tyvärr hade ett par hunnit dit före mig så vovven och jag gick er till stranden. Det hade hon absolut inget emot.

Termos och ryggsäck på bänken
Och en liten lycklig vovve i vattenbrynet
Det kändes precis som när man var ute med barnen när de var små. Vi vuxna satt och drack kaffe medan barnen lekte i vattenbrynet. Noomi lekte intensivt och hade nog väldigt roligt. Detta troits att hon blivit gravt förolämpad när vi passerade Delsbotorpet. Där hölls några gamla gipenvänner och en av dem tyckte att Noomi såg ut som en gris! DEt hade han väl i och för sig rätt i och själv tycker jag ju att hon ser lika rälig ut i bägge ändar, men man  behöver ju inte säga det så att hon hör. Och vem är förresten jag att klandra någons utseende.  Noomi och jag satsar på den inre skönheten.

No comments: