Monday, July 28, 2014

Mot nya mål

Dagen har varit nästan lika olidligt varm som tidigare även om molnen börjar fylkas vid horisonten och en och annan regnskur fuktar marken. Vi har förberett oss för nästa resa, till Polen och Gdansk, dit vi skall fara i morgon på några dagars semester. Vi har ju bekanta, vars son jobbar där, och det var på så sätt tanken först väcktes. Dessa bekantingar är där nere redan nu och vi skall ses utanför Hilton hotell i morgon eftermiddag. Sedan skall de visa oss vad som är värt att se eftersom de varit där nere flera gånger redan.

Vi åker med ett billighetsbolag från Skavsta och måste därför tänka på att minimera packningen eftersom sådana bolag tar igen på packvolym vad de förlorar i biljettintäkter. Inga problem för mig, som gärna reser med litet bagage.

Sedan packningen var klar drog vi oss ut mot stugan för att svalka oss med ett dopp och det var verkligen skönt. Jag låg i och plaskade länge och hunden var lycklig och tog sig nästan vatten över huvud, bokstavligen, i sin jakt på pinnar.


Efter badet grillade vi lite korv och satt sedan länge i aftonsvalkan på bryggan innan vi till slut gav oss av hemåt för att orka upp tidigt i morgon bitti. Vi skall köra kvart i fem härifrån i morgon bitti. Nästa rapport kommer alltså från Polen ty även där finns det internet.

2 comments:

e said...

Trevlig resa!

Eva said...

God tur!