Friday, July 11, 2014

Sista dagen.

Idag har vi så hunnit fram till sista dagen i Murjek för den här gången. Vingar inte packat så mycket eftersom vi hade väldigt lite med oss. I stället har vi gått och försmäktat i värmen och slutligen ännu en gång åkt upp och badat. Ljuvligt att plaska omkring i det svala frisk vattnet. Inte så stora problem med mygg heller. Bara en och annan broms.

På förmiddagen  gick jag ner i källaren och kollade efter en eventuell vattenläcka under duschen. Jag testade genom att spola rikligt med vatten i golvbrunnen och då kom det inget vattendropp under duschen. Ett gott besked för då är set inte läckage i något dolt rör. I stället är det väl någon mattskarv som inte är tät och det känns betydligt enklare.

Vi var också borta i kyrkan och tog en massa interiörbilder, som jag sen gjorde ett bildspel av. Till middag serverades blodpalt och så var Rune här. Han hade haft känning åt hjärtat inatt och var väldigt orolig för detta. Rimligt med tanke på att han är 93 år, men samtidigt lite onödigt eftersom han har medicin mot just detta och det inte är något ovanligt. 

Nu är klockan strax midnatt och jag har ställt väckaruret på sju i morgon. Kommer vi iväg till 8 är det ganska fantastiskt. 

No comments: