Friday, July 18, 2014

Vårstädning i förrådet.

Jo, den städning jag skulle gjort i våras har liksom inte riktigt kommit igång. Det har bara blivit rörigare och rörigare i förrådet och när det inte gått att ställa in mer saker där har jag fortsatt fylla på i storstugan. Idag tog jag spå än tligen tag i saken, bar ut grejor från förrådet, sorterade i slänges och sparas och kunde med glädje konstatera att slänghögen växte sig riktigt ansenlig. Det får bli en tur till soptippen i morgon.

Här är det som ska slängas i morgon
Och så här fint blev det i förrådet
När jag sedan bar tillbaka grejorna igen vart det både golvutrymme och plats över i hyllorna så nu kunde jag även börja tömma i storstugan. Det kändes väldigt bra. Anna har också varit duktig och dels försökt göra rent parasollet dels spolat rent klipporna med högtrycksspruta. Det blev fint. Vi åt chorizzasallad till lunch och hamburgare till kvällsmat. Precis när vi tog i oss de sista tuggorna kände någon en regndroppe. På fem  minuter vräkte ett välkommet regn ner och vi satt en bra stund inne på verandan och lyssnade till det härliga ljudet av regn mot plasttak.

Våra liljor står som den vackraste bukett ute i sin kruka
Tidigare idag var jag också duktig. Anna och jag var ute på promenad redan vid 10-tiden och då bestämde jag mig definitivt för att köpa både sandaler och walkingskor. Jag bestämde mig också för att följa med på den lilla kortsemester till Polen, som Anna och Paula vill göra om två veckor. Jag har varit tveksam med tanke på kostnaden men det visar sig bli så billigt att jag nog kan unna mig detta.

Bortse från kassarna och se till blomsterprakten.
Värmen har gjort gott för växterna.
Skoköpet gick bra och nöjda och belåtna for vi sedan ut till stugan, men därom har jag redan berättat. God Natt

No comments: