Tuesday, July 22, 2014

Svärmor åker hem

Dagen har varit innehållsrik sen vi väl vaknat vid halvtiotiden. Efter frukost for vi iväg och vattnade hos Robert o Caroline och därefter fortsatte vi ut mot Sturehofs slott och caféet där. Vi ville hitta på en trevlig utflykt på svärmors sista dag och det här stället besökte vi ihop med just Robert o Caroline för några år sedan. Då var det förvår och kallt och idag var det riktigt varmt.


Paula o Jmmy var där också och vi började med att gå ner till vattnet där vovven fick svalka sg i Mälarens friska bölja. Där träffade vi två små franska bulldogsvalpar och Paula vart alldeles till sig. De va faktiskt rätt söta. 


Efter badet fikade vi i skuggan under ett äppelträd och sedan körde vi hem. Anns och Paula tvättade och vi andra förberedde oss för svärmors avgång. 


Tåget gick vid sextiden och vi var framme i god tid för att slippa stressa. Sedan vi vinkat av henne for vi hem och gjorde klart tvätten och tittade  Allsången. 


Sedan for vi ut till stugan dit vi kom i den sena skymningen där vi nu suttit och lyssnat till Karlavagnen till skenet av små lyktor som vi hängt upp i träden och ställt på borden. En mycket fin kväll. 

No comments: