Monday, November 10, 2014

Åter till vardagen

När jag vaknade i morse hade lilla syster redan begett sig till jobbet. Utan att jag hört ett smack. Men när jag kom ut i köket stod frukost redan framdukad, med morgontidningar och allt. Man blir lätt bortskämd när man umgås med denna människa.


Väläten och välläst och välpackad for jag så från Motala he3m mot Solna. Denna gång tog jag stora vägen och dundrade hem på 3 timmar i hög fart. Det var tidvis ganska regnigt och vid ett tillfälle vart det lite otrevligt när jag körde förbi en långtradare och inte tänkte på att sätta på vindrutetorkarna i förväg. Plötsligt såg jag inget alls, med en stor lastbil till höger och mitträcke till vänster och i hastigheten satte jag på körriktningsvisaren.


Nåväl det gick bra och jag landade hemma i lägenheten där det väntade en ny överraskning. Senaste numret av Piratentidningen samt årsboken. När man kom nära nog direkt från Vollsjö. Mäktigt.


Sist idag var jag och hämtade en gammal snidad stol hos Jimmys mamma och körde den till Annas skola. Rosmarie hade tänkt ställa den i källaren, men Anna tyckte den skulle bli perfekt som sagostol i skolan. Efter diverse om och men fick jag med mig stolen och tog mig genom Söder mitt i kvällsrusningen så att jag kunde lämna stolen hos Anna och ta med henne hem. en halv minut efter det vi kommit hem ringde det på dörren och där stod svåger Anders och nu sitter/sover vi framför fotbollsgalan i fyran.

2 comments:

Anonymous said...

kanske möttes vi utefter vägen

Anonymous said...

Frukosten var nog inte så mycket framdukad utan snarare- inte undanplockad. Detsamma gäller tidningarna! ☺ Tack i alla fall för en trevlig helg, med skånska förtecken! Mycket mat och mat hela tiden.🍗
/sysM