Monday, November 24, 2014

Boulevardteatern igen

Söndag

Vi började dagen med kaffe på sängen och för en gångs skulle krusade jag för svågern, som också fick en kopp. Jag tror det uppskattades mycket. Efter frukost satte vi oss sedan och såg på en repris av gårdagens "Så mycket bättre" med Carola i huvudrollen. Inte min favorit men lite får man kanske ändå omvärdera henne efter detta avsnitt. Skönt att höra hennes sånger utan det sedvanliga gallskrik hon brukar prestera.

Dagens stora begivenhet var ett besök i Barkarby och det var faktiskt mitt förslag. Dels hade vi slut på värmeljus och dels behöver jag en ny resväska. Min gamla är inte till att lita på och måste förseglas med silvertejp och jag reser ju så mycket nu för tiden. Närmast i tur står tåg till Murjek i jul.
Barkarby innebär även en massa andra butiksbesök och det visste jag, men tog det med jämnmod.


Vi kom i sinom tid hem igen och då kunde Anders inte längre neka till att han fått ett svårt astmaanfall. Han ville helst inte uppsöka läkare eftersom det är "kärringaktigt", men Anna tvingade iväg honom och han var nog tacksam.

Vi hade biljetter till Bouilevardteatern ikväll igen, gratisbiljetter, som vi fått av en av skådespelarna, Julia, som bott granne med oss och nu går på teaterskola på Boulevardteatern. De körde en föreställning improvisationsteater, som ingår i utbildningen och de var verkligen duktiga. Tyvärr missade Anders och jag första akten där Julia var med, eftersom vi var på akuten då, men de var  bäst, enligt Anna, som såg båda akterna. Vi såg dock den sista och de var inte dåliga heller.


Det hände dock en rolig sak i pausen innan andra akten. När jag skulle köpa kaffe var det en ung snygg tjej som utbrast "nej, men Alf!!". Det märkliga var att jag både kände igen henne och kom ihåg hennes namn - Cecilia Vaz. Hon slutade nian i Lilla Edet i början av 2000-talet och normalt sett skulle jag glömt henne redan efter en halv termin, men denna flicka minns jag för att hon var en så,duktig sångerska redan då. Jag frågade om hon sjunger fortfarande och det gjorde hon verkligen. Både på Spotify och you-tube tillsammans med sin syster. Det kanske är därför det gått så bra för henne, för att hon gjort intryck t.o.m. på mig

No comments: