Saturday, November 22, 2014

Debuten

Idag debuterade jag i min nya kör och det gick bra. Dock hann jag med annat både före och efter. På förmiddagen bakade jag vridbröd och insåg efter ett tag att de nog inte räckte så jag satte en ny deg med en liten bit jäst, som jag fann i frysen.



Halv ett var jag på kören och körde generalrepetition. Det kom bara tio i dag och i min stämma var det bara jag och gamle Affe, 88 år, som inte låter så mycket längre. Det lät dock bra sa Anna som var där och det tyckte flera andra också.



När det var klart for vi hem och bakade lite till, samt dukade färdigt. Jag hade ju gjort det mesta igår så vi var klara i god tid innan gästerna kom. Soppan smakade väldigt bra och även bröden gick åt. För att få plats satt vi både i köket och rummet.  Vi var fjorton allt som allt.




Caroline som också fyller år snart hade gjort dessert, en maräng/chokladtårta, och den var väldigt god. Gästerna lät sig väl smaka och mätta och belåtna satt vi inne i rummet och berättade historier och, när småttingarna åkt hem tittade vi på roliga klipp på you tube.

No comments: