Saturday, May 02, 2015

Balkongstädning

Idag blir det en kortis. Vi började dagen med promenad ner till sjön för att mata fåglarna med brödkanter, som blev över när jag gjorde smörgåsbakelserna. Hunden luffade med snällt men vi tycker hon haltar lite. Kanske för att vi alla sov till över elva.

När vi kom hem började vi röja på balkongen ett par timmar. Jag tog bland annat ner de julgirlanger och ljusslingor som brukar sitta uppe till jul. Det är rekordsent. Efter en stund gjorde jag lunch och sedan vilade jag middag. Därpå kändes det för kallt för att vara på balkongen varpå vi gjorde oss i ordning för födelsedagskalas hemma hos Gabbi. 

Där var det god mat och alldeles för mycket så nu spräckte jag Viktväktarnas veckobudget. Det blir gärna lite gapigt med fem barn. Speciellt när de skall se ett program i TV som vänder sig till långtidssjukskrivna och förståndshandikappade:  Gladiatorerna. Tyvärr visade sig även några av de förment vuxna vara gripna av eländet. Nu sitter vi lite mer sansade vid köksbordet och talar om knäppa småbarnsföräldrar. Flera här jobbar på dagis och förskola. 


No comments: