Saturday, May 09, 2015

Öppet hus

Dagen har huvudsakligen ägnats Öppet hus på Levande Verkstad i Skärholmen. Vi brukar vara med varje år eftersom vi båda gått kurser där och dessutom spelar Anna alltid oljefat vid dessa tillfällen. De skulle börja genrepa vid nio och då körde jag dit Anna och sedan dröjde det två timmar till deras konsert började. 


Under tiden drog jag mig ut till ett skogsområde söder om Kungens kurva där jag strövade kring och tog geocacher. Det var riktigt trevligt och bra motion så jag borde ta upp detta lite flitigare. Jag hann med hela fem cacher innan det var dags att åka tillbaka. 


Pink Island Pan kallar sig gruppen och de spelade kl 11 och kl 12 och jag spelade in båda konserterna för att Anna skulle få höra hur det låter och kanske öva "ihop med" gruppen på hemmaplan. 


Efter spelningarna strålade vi samman med Caroline och en gammal kollega till Anna. Vi satt och fikade länge och väl och enades sedan om att ses till kvällen och fördriva lördagskvällen ihop. Det lät trevligt och vi handlade in grejer till en kycklingsallad.



Medan Anna städade grejade jag med mat. Jag bakade vridbröd och en liten läcker äppelbakelse som ser ut som en ros och som inte var alls svår. Och kycklingsalladen blev också bra. 


Nu sitter vi och pratar om de problem med inavel som kan uppstå i vissa kulturer där man inte kan tänka sig att gifta sig utanför släkten. Hujeda mej. Att jag trots det kan sitta och skriva i min blogg beror på att jag intar den lyssnande rollen.
PS. Jag glömde berätta att Anna och jag idag bokat oss en lillsemester i Köpenhamn i början av Juli. Anna vill också testa Ida Davidsens smörrebröd. Och sedan tror jag det finns ännu mer saker att se i den danska huvudstaden,,, 

No comments: