Tuesday, May 12, 2015

Västväggen klar

Idag vart det en kort tur ut till stugan. Jag strök de ytor, som jag tyckte borde strykas igen och sedan började jag ställa tillbaka allt det jag plockat undan igår. Sedan väntade jag i favorithörnet på att färgen skulle torka så pass, att jag kunde hänga upp de sista väggsakerna. Jag upptäckte den lilla teservice jag köpte i Chinatown i San Francisco för tre år sedan och gjorde i ordning lite te. Det smakade inte alls illa.


Västväggen blev väldigt fin och det syns tydlig skillnad mot sydväggen som ännu bara är struken en gång och det samma sommar som då jag byggde verandan. Jag räknar dock med besök i helgen så jag avvaktar med att måla färdigt. I stället åt jag lunch och vilade lunch och sedan for jag in till Jimmys jobb där jag lämnade vovven.


De skall till veterinär för att kolla varför hon haltar och det hjälpte dem mest om jag offrade mig och for in med jycken. Så det gjorde jag, snäll som jag är. Sedan for jag hem och började med tvättstugan. Det häll vi sedan på med hela kvällen. Mycket jobb men skönt när det är klart.

No comments: