Wednesday, May 13, 2015

Svärmorsbesök

Dagen började med att jag var inne på centralen och mötte svärmor, som kom ner på sitt vårbesök. Tåget var i tid! Vi for hem och fikade och svärmor, som lever ensam och utan någon att prata med i vardagslag hade massor att ta igen.


Efter ett par timmar var det dags för nästa utflykt. Anna hade fått en tandläkartid och var tvungen att ta den idag eftersom hennes högkostnadsskydd går ut i morgon. För att inte behöva ta för mycket ledigt körde jag henne tillbaka till skolan. En resa som tar en halvtimme kommunalt, minst, men tio minuter med bil.


Resten av dagen har ägnats stilla umgänge i hemmet och matlagning. En skön tillvara när vädret är riktigt pissigt, kallt och blåsigt som det varit idag.
Dagen avslutades med att Anna ännu en gång var med i Karlavagnen. Idag handlade det om dialekter och hon hade skrivit en kommentar om sitt norrbottniska ursprung på programmets Facebooksida. Det räckte för att de skulle snoka upp henne och be henne vara med i programmet. Och hon skötte sig alldeles utmärkt!

No comments: