Tuesday, July 21, 2015

On the road again

Vi har varit slöa idag också men inte så till den grad som igår. Idag har vi faktiskt varit ute på långpromenad i över en timme. Och inte nog med det. På kvällen kom Kicki hit och ville motioneras och då gick hon och Anna iväg igen medan jag drog mig ner till stationen och hoppades hitta något tåg att fota. Det gjorde jag inte.

Typiskt sommarväder
Typisk murjeksk skog
Dagen började dock med två timmars fikapaus med den nyblivne änklingen R, som stannade ovanligt länge. Han har inte bemödat sig om att besöka sin förvisade fru på hemmet tidigare, men nu har han inte ens möjligheten att besöka henne längre och det känns nog. Han satt kvar en bra stund.

Malmbanan på tvären
En relikt från fordom - en orange stationsvagn

Vi åt brunch när han gått och sedan satt jag och skrev rent mors dagbok tills det var dags för oss att gå ut på promenaden. Efter den fick vi middag, leverbiffar med lingon och potatis. Jättegott. Och resten  av dagen har jag redan berättat om. Nu är klockan halv tio och vi har tänt lamporna för att få ljus. Det märks att det är en månad sedan midsommar även om det är ett grått men tydligt dagsljus ute fortfarande.

No comments: