Friday, August 14, 2015

En jordkällare i vardande

Jag kom ut till stugan lagom för att kunna lyssna på Stil i P1. Ett program om mode som sänds varje fredag mellan tio och elva. Jag är inte ett dugg road av mode men det har ändå blivit så att jag ofta hör programmet eftersom det berättar om fascinerande människor inom den bisarra modevärlden. Idag handlade det om chefredaktör på ett modemagasin i New York som bl.a hade haft Kim Kardashians rumpa på sitt omslag. Det var stort...


När Stil var klart for vi ut till Byggmax, Noomi och jag, och jag plockade till mig tio smala lecablock samt en säck murbruk. Det kändes som ett riktigt fys-pass att bära upp allt detta till stugan och nöjd beskådade jag mitt verk.


Jag var så sugen på att se hur min källare skulle ta sig ut att jag ställde upp alla block så som de skall muras och det såg bra ut. Nöjd beskådade jag ånyo mitt verk!


Att börja mura kändes som en sak, för stor för en eftermiddag, så det börjar jag med i morgon. I stället lagade jag middag varpå jag även vilade middag. I hängmattan. Detta ända tills jag såg en stor Ormvråk cirkla lite väl långt ner över oss. Hade den tagit sikte på vovven? Inte mig emot i så fall men ska det hända något med hunden bör det helst inte ske när jag har vårdnaden. Så jag rusade upp och satte mig att läsa tills det var dags att hämta Anna.


Vi lagade grillspett med nötfärs och det blev jättegott ihop med en tomat- och ostsallad. Trots att det varit soligt idag har det inte varit någon hemsk värme så vi drog oss in i storstugan efter maten och lyssnade på ett par sommarprogram. Och nu har Anna lagt sig fast klockan bara är tio och jag skall sitta ute en stund till och se om det blir några stjärnfall. Här i skogen finns ju inget störande ljus.



No comments: