Saturday, August 08, 2015

Sista dagen i stugan

Ja, hade det varit förr i tiden så hade det varit sista dagen i stugan vi vaknade till i morse. Nu är det bara Anna, som har sin sista dag och hon sörjer inte jättemycket över detta ty hon trivs väldigt bra på sitt jobb. Själv är jag, som alla kanske vet, oerhört glad över att kunna banka mig med en kopp kaffe och ett wienerbröd någon tidig morgon nästa vecka i vissheten att det där med skolstart, det gäller inte mig längre.


Jag kom på att jag glömt plocka blåbär till frukost i år så nu, i sista minuten fick jag göra det. Det gick fort med den enorma mängd bär vi har i år. Efter frukost satt jag sedan m,ed ett korsord tills klockan blev elva och jag kunde avsluta mitt vita dygn som off line. Jag började med att skriva blogginlägget för igår, som rätteligen borde ha kommit redan igår kväll.

Sedan fortsatte jag med korsord och sudoku ty det är också trivsamma övningar. Vi har gjort en "att-göra-lista" för stugan men jag väntar med att beta av dessa tills vardagen återinträder och jag kan gå där ute själv och dona. Såsom varande eremitiskt lagd så trivs jag bäst med att jobba själv i största möjligaste mån.

I stället för jobb avnjöt vi ännu ett sommarprogram i våra hängmattor. Det var dock oerhört trist så det var tur att jag hade med mig mitt korsord och att det var lätt att gunga sig till halvslummer i min matta.


Så småningom packade vi ihop oss och for in till staden. Att vi gör det redan idag beror på att Paula och Jimmy kommer hem från USA i morgon bitti och Anna vill naturligtvis träffa dem direkt som de kommer hem. Och jag får också kärt besök. Tvenne kusiner som skall upp och se Elfsborg besegra Hammarby i fotboll. Det ser vi fram mot.

No comments: