Thursday, March 17, 2016

Glasskåpet

Dagens stora projekt var att tömma det stora glasskåpet i köket och sedan flytta fram det från väggen så att denna kunde tvättas och målas. När jag hade gjort det och såg hur otroligt mycket prylar, som Anna klämt in där vart jag alldeles matt och satte mig att pusta ut med lite papegojjakt. Jag tog en bild och sände till Anna och Paula och de hade diametralt olika syn på hur innehållet skulle hanteras. Paula och jag hade däremot total samsyn...


Innan jag föll i skåpkoma hade jag hunnit fara iväg till Bromma och handla mat till ikväll. Det är St Patrick idag och det skulle firas, vilket föranledde besök både i mataffären och på systembolaget. Jag handlade en flaska Jameson och två flaskor Guinness, lite fudge samt ett halv kilo lammfärs till den shepards pie jag planerade.



Jag for också iväg till Byggmax där jag köpte takfärg och roller. Anna slutar tidigt i morgon och vi har tänkt måla taket då. Sedan far vi ju till Murjek och då kan färgen få torka och sansa sig i lugn och ro över påsken.


När Anna kom hem hade jag redan gjort potatismos och köttfärssås till pajen och fixade fort in den i ugnen. Sedan satte vi oss att avnjuta shepards pie med mörkt öl resp mineralvatten. Sist såg vi på Antikrundan och jag tävlade med min app idag också och det gick lite bättre - 1110 p av 1700 möjliga. Antikviteter är svårt.

No comments: