Friday, March 25, 2016

Kafferep

Efter frukost tog vi oss en promenad och idag valde jag den lite längre 40-minutersvarianten. Jag hade med hörlurar och lyssnade på Edvard Perssons bästa för att få en lite roligare promenad. Det fungerade. Vi gck först bort till skidstugan för att se om gårdagens eld fortfarande glödde. Det gjorde den inte eftesom det fallit några cm snö över natten.



Anna o Kicki o Anders gick en längre sväng men jag tog cykelvägen. Det kändes rätt kallt trots att termometern bara visade 0,2 under noll. Jag inte så fort så vi var hemma nästan samtidigt. Nu tog vi det lugnt tills det var dags att traska bort till famljen E på fika. Där bjöds först smörgåstårta och sedan sju sorters kakor från trevåningsfat. Gott och trevligt alltihop och pratet stod högt i skyn. Dock är inte jag med bland de pratsamma så ganska snart satte jag mig i den bekväma fåtöljen tillsammans med huset herre, den nästan stendöve R. 




Efter några timmar gick vi hem och åt snart middag. Laxsida på saltbädd. Det var gott. Så fort vi ätit gick  jag och satte mig vid TV:n där de visade en timslång dokumentär om Karl Gerhard. Ett mycket bra program, som bara lockade Anna och mig. Då blev uppslutningen betydligt bättre när Let's Dance började. Där var det bara jag som visade lite bristande intresse men jag hade å anda sidan en levandekontakt  med syster M, som också klarar sig utan reklamkanalerna. 

No comments: