Sunday, March 06, 2016

Moderna museet

Jag skulle ha suttit i soffan och deltagit i starten av Vasaloppet i morse men - jag glömde av det hela och försov mig. När jag väl kommit upp till min fåtölj hade eliten nästan hunnit till Evertsberg. Jag följde sedan hela loppet fram till det bittra slutet där en norrman ännu en gång vann ett skidlopp. Jag är övertygad om att de dopar sig med hackeböff och anabola lusekofter och längtar till den dag deras fusk skall uppdagas.

Laddad för Vasalopp
Så småningom dök Paula upp och hämtade oss och vovven. Den senare kördes till Jimmy, som skall ha henne ett par dagar nu och vi själva kördes till Moderna museet. Anna skall ha Paul Klee som inspiration för sina elever när de målar denna vecka och just Paul Klee finns på en utställning på MM nu. Paula följde med och vi traskade runt ganska länge för tavlorna var fina. Utställningen omfattade även Ivan Agueli.



Innan vi lämnade stället tog vi oss en runda inne i den shop som finns vi entrén och Anna tipsade om en bra present hon hittat och som jag borde köpa. Jag skriver inte mer om den saken ty det finns risk att mottagarens moder läser bloggen. Mottagaren själv läser ännu inte.


Från Moderna museet körde vi till vår nya favoritkinakrog i Solna där Anna bjöd på buffé. Det var gott som vanligt och vi lät oss väl smaka. Direkt efteråt skulle damerna fara till Mall of Scandinavia. Paula skall ha tjejkväll/födelsedagskalas nästa lördag och den skall ägnas melodifestivalen. Till detta skall det inhandlas ballonger, serpentiner och annat fjoll. Jag slapp och blev hemkörd där jag nu sitter och skriver och väntar på att Mästarnas mästare skall börja. Ett av de få TV-program jag aktivt ser.

No comments: