Saturday, April 09, 2016

Vårbruk

Idag drog vi igång vårbruket lite lätt. Sedan jag kört svågern till mötet på pistolskytteförbundet satt Anna och jag och kollade klickgolv på nätet och sedan for vi iväg till Byggmax för att se dem på riktigt. 

Det var fort gjort för det fanns ingen att fråga i affären och beskrivningarna var torftiga intill obefintliga. Vi for i stället till Plantagen för att köpa lite utplanteringsväxter och de rododendronbuskar vi skall plantera i vår enda rabatt. Plus jord och näring. 


Nu for vi raka vägen ut till stugan för att grilla korv till lunch samt bära upp allt vi köpt. Vår granne, tillika leverantör av Aloe Vera-produkter till Anna, kom också och tillsammans grillade vi och pratade och hade det trevligt. 

Dagens ämne rörde något som kallas C9 och består av tre dagars fasta och sex dagar på 600 kval/dag. Allt till en kostnad av 1375:- och med målet att rensa kroppen och minska i vikt. Fan tro't ...


Vi kunde inte för länge i stugan för vi hade en programpunkt till denna dag. Klädleverans från Gabbi till Carinas Afgahnbarn. Vi tog även med
Gabbi och minigrus och fick en glad och hjärtlig och mättsam kväll. Äldste afghanen är en mästare i köket och stod hela tiden vid spis, grytor och diskbaljor. 


Under tiden satt övriga gäster och såg något av TV4:s idiotprogram medan jag satt i köket och umgicks och försökte vara trevlig. Inte helt utan framgång.  

Nu står kvällens värdinna och lagar till en cheesecake medan A diskar och jag sitter och är ur vägen samt skriver blogg. 

No comments: