Wednesday, May 11, 2016

Här var det var

I måndags vaknade jag till en molande tandvärk i vänster framtand. Under måndagen tänkte jag att det nog går över, men på tisdagen hade det inte gjort det så jag ringde min tandläkare och fick tid idag. En liten vänlig man tog emot mig, när jag kom i morse och han konstaterade strax, efter en snabb titt på röntgenfotot, att jag hade en kraftig inflammation kring tandroten.


Han borrade upp eländet och beskrev sedan livfullt hur mängder av äckligt var välde upp med högt tryck. Lyckligtvis slapp jag se det hela. Idag fick han lättat på trycket och tog bort varet men sedan förslöt han tanden för vidare arbete när jag kommer åter från San Francisco. Han var duktig den lille mannen för värken försvann helt under dagen.

Våra azaleor börjar blomma så smått
Jag tillbringade denna, dagen alltså, ute i stugan med att inte göra ett smack. Bara titta på svartvita flugsnapparen, som kom idag och redan trängt bort talgoxen från dess bo. Den gör visst på det sättet. Jag har också tagit fram målargrejerna i ett försök att skapa en liten present till svärdottern i S F, som inte kan läsa svenska och troligen inte ens försöker läsa min blogg. Däremot kan hon se bilder så jag visar inte min skapelse. Men den visar Lapporten i vinterdräkt med en stor rentjur i fonden.

Nya hyllan funkar fint för kaffekoppen
Sist ikväll hämtade jag Anna från hennes kör och nu slötittar vi på SVT-play.

No comments: