Sunday, May 15, 2016

Uppladdning inför uppstigning

I morgon skall vi då upp i luften och ut över Atlanten, Canada och Nordamerika ända bort till Californien där sonen, tar emot på Oakland Airport. Dagen har ägnats mental och praktisk laddning inför resan. Jag har packat och vägt min väska, jag har handlat den sista presenten och jag har mött kära syster vid tåget. Hon kom med ett veterantåg kört av en privat entreprenör, som kallar sig Gröna tåget.

I övrigt har vi inte gjort så mycket. Anna var ute och gick i Hagaparken med Paula och hunden medan jag satt på balkongen och såg ut mot landet i väster. Jag fick klä mig i tröja och stickad luva ty en iskall vind drog igenom märg och ben. Det skall vara svalt även i San Francisco men vi får väl hoppas att det i alla fall är tvåsiffrig temperatur.

Jag har också bokat mig en tågresa. Första helgen i juli skall det bli urnsättning av lilla moster Lisa. Hon fyllde ju år den 1 juli, så någon kläckte den goda idéen, att det kunde vara en bra dag att sänka urnan i jorden. Det blir en fin helg som förhoppningsvis även kan ägnas lite meditation i den gamla trädgården, med utsikt över ägorna. Sedan börjar Annas semester och då blir det nya resor.

1 comment:

e said...

Önskar er bägge en god tur! Kram från Paris