Tuesday, May 03, 2016

Klart!

Idag vart saker klara. Så fort Anna stuckit till jobbet fortsatte jag med de golvbrädor, som var kvar. Ända till den sista raden. Hela den raden måste sågas på längden och det gjorde jag i stugan. Där har jag cirkelsåg, så jag lastade in mina brädlappar, sedan jag märkt dem ordentligt.


På vägen dit hämtade jag några glasskålar, som jag vunnit i en auktion på Tradera. Jag är ju ingen presentande människa, men ibland är det kul att helt oväntat glädja någon med en gåva. Anna har sedan länge glasskålar ur servisen Påfågel från Orrefors, men några av dessa har spruckit sedan någon, kanske jag, staplat den lite väl häftigt i varandra. Därför satsade jag på fyra nya skålar och vann dem med ett fullt acceptabelt bud.


I stugan passade jag på att ta fram våra Baden-Baden stolar och dynor och satt till och med med bar överkropp en stund ty det var väldigt varmt. Jag tog en selfie för att väcka avund hos mina medmänniskor på Facebook och det gjorde jag nog, att döma av kommentarerna.


Sedan jag sågat till mina brädor for jag hem igen, men inte raka vägen, ty den lucka som saknades var nu klar och den hämtade jag inne på söder. Så när jag kom hem stod det inte på förrän det var klart med golv, klart med skåpsluckor och klart med påfågeltallrikarna.


Sedan återstod bara att hämta Anna från hennes spelning på oljefat i Skärholmen och nu sitter vi och ser på nyheterna

1 comment:

Unknown said...

Redig pojk.