Saturday, January 04, 2014

Anders hemma

Dagen ägnades väntan på Anders hemkomst men inte så mycket mer än just väntan. Vi har inte förberett något extra mer än att jag var och handlade grejer till en god fisksoppa. Och svärmor bakade tunnbröd igår till gossens ära. Däremot skall vi fixa en rejäl julmiddag åt honom nu under trettonhelgen så då blir de minsann förberedelser.

Jag kunde följa hans plan på min flightradar-app när de kommit in över Hardangervidda och till Köpenhamn. Sedan från Köpenhamn ända till Arlanda. Jag var ute i rätt god tid och stod parkerad vi gratisparkeringen vid Informationen och därifrån kunde jag alltså se på appen när det var dags att göra mig beredd för hämtning. Jag har inte sett Anders sedan bröllopet i påskas och nu såg han nog faktiskt lite mindre ut, ett resultat av en målmedveten diet. Skall följa i hans fotspår därvidlag.

Tyvärr kom jag mig inte för att ta någon bild på Anders så jag lånar denna
färska bild från hans Facebook. Han tycks leva ett gott liv over there
Vi for direkt hit och gjorde i ordning en saffranskryddad fisksoppa och sedan vi tagit kaffe och fruktkaka till efterrätt körde jag in honom till hans hotell i stan. Vi ses i mkorg0on igen, sedan han sprungit ett hashingpass.

Hör är en liten dödligt giftig groda
På ett ställe i akvariet kunde man se hajar
simma över våra huvuden
Blommorna är konstgjorda men besprutade med god
nektar så fjärilarna låter sig väl smaka
 Tidigare idag var jag med Stina och Anders och hela klanen A på fjärilshuset i Haga där det nu också finns ett stort hajakvarium. Egentligen var det Gabbi och ungarna som skulle dit men dessa ville absolut ha med oss och eftersom jag blev bjuden så var det OK. Där fanns flera fina fjärilar och akvarierna var fint ordnade. Dessutom såg vi lite pilgiftgrodor innan vi gick ut igen. De andra skulle nu in till stan och äta men jag drog mig iväg till att handla och hämta Anders. Så jag är nöjd med min dag.

No comments: