Sunday, May 04, 2014

85-årsfirande

Efter en natts skön sömn i Norrby och en god frukost därstädes for vi ner till Mary i Järbo, vilken vi uppvaktade, lite försenat, på hennes 85-årsdag.  Hon var just hemkommen från en vecka i Grekland igår men föreföll nu fräsch och utvilad och solbränd. Vi hade med oss en korg med en fin blomsteruppsättning i present och som grädde på moset bjöd vi på middag på Högbo Bruk. 

Det är en trevlig restaurang mitt ute i den gästrikska ödemarken och där fick vi en god måltid till rimligt pris. Det vart lite strul med den vegetariska beställningen så därför bjöds vi på kaffe och kakbuffé efter maten vilket vi inte tackade nej till..

Väl hemma igen tog vi en långpromenad i trakten och jag placerade ut en Travelbug i en geocache, som jag känner till här sedan gammalt. TB:n ska vidare till Nordkap så detta är ju en bit på väg. I Högbo hDe vi köpt ett gott och mörkt bröd, som gick till kvällsmaten chef sedan vart det TV, som avslutades med en thriller i apartheidmiljö, spm jag egentligen inte hade lust att se, men som jag likafullt såg färdigt när jag väl börjat. Den slutade lyckligt för övrigt. 

No comments: