Friday, May 02, 2014

Första maj

Torsdag

Ja, det vart inte mycket till demonstrerande för min del. Jag hade glömt ta in elsladden vid stugan igår och jag vill inte folk skall tro att jag har elslukande apparater på där uppe så jag passade på att fara ut och ta hand om den medan Anna for in till stan och gick i demonstrationståg från Medborgarplatsen.

Jag fick ett par fina timmar i med en god bok och en varm kopp kaffe, innan jag for åter till stan och fixade lunch till Anna, som inte stannat kvar och lyssnat på talet. Dessa tal lär väl återkomma i nyhetssändningarna. SÅ gjorde åtminstone nazisternas tåg i Jönköping,som väl var det mest omtalade denna första maj. Tänk om media helt enkelt hade struntat i dem. Nu fick ju dessa stackars vilseförda 200 precis den uppmärksamhet de åstundat.

På kvällen var vi nere hos Carina, som hade ett litet enkelt födelsedagskalas för gossen M. Vi åt alldeles för mycket men efter det tittade vi på en otroligt dålig film, som enligt Paulas kompis Emma, var precis vad en sådan, som jag skulle uppskatta. Filmen hette Bad Grandpa och gick i stil med BRuno och Borat och tyvärr hade Emma rätt. Jag skrattade alldeles för mycket och för ofta även om den inter hade samma finess som Bruna/Borat-filmerna.

No comments: