Friday, May 09, 2014

Fredagskväll på Pong

Jag var bara ute i stugan ett par timmar idag för att diska och för att äta upp den lunchmat jag haft där under veckan. Jag kokar alltid (nästan) kålrätter, morötter och potatis till kött eller fisk och sedan stöter jag rotfrukterna till ett gott mos. Mättande och näringsrikt och väldigt lite points. Jag diskade också upp veckans disk samt satt och skissade på en ny remmenebild.

Före ...

... och efter veckodisken

Grått och regnigt väder, men ändå lika trivsamt
När allt detta var gjort for jag hem och redan vid tvåtiden kom Jimmy och hämtade lilla vovven   varpå jag lade mig att sova middag en stund. Erika satt och ringde världen runt från sin temporära arbetsplats så hon var nog bara tacksam om jag inte umgicks för mycket.

Full fart på ätpinnarna mellan Sushi, Dumplings och Thai-food
 Umgicks gjorde vi däremot på kvällen då vi avslutade Erikas vecka här med att hon bjöd på buffé på en av våra favoritrestauranger - Pong i Hammarby sjöstad. Robert o Carolin var också med eftersom det även är deras favoritställe och eftersom Erika känner dem. Vi fick alla en mycket fin och mättande kväll och nu sitter vi och har just sett Benjamin Wahlgren vinna nå'n danstävling i fyran

No comments: