Wednesday, January 28, 2015

Renovering av geocacher

Anna var hemma idag också som tur var och verkar nu klart bättre. Hon har varit på sångkören ikväll och det hade gått bra. Själv började jag min dag med att fara ut mot Täby och några Åsanisse-geocacher som behövde flyttas eller få nya logremsor. Folk som besökt cacherna har rapporterat att papperen håller på att ta slut eller att hela cachen är borta.

Jag for också ut till stugan och fyllde på fröautomaterna samt tog mig en kopp kaffe innan jag plockade ihop mina målargrejer och for hem. Här har jag ägnat mig åt att hjälpa Sigrid med komplexa tal och med en övning inför högskoleproven. Hon påstår, kanske artigt, att hon har stor nytta av min hjälp, men det har hon kanske.

Till kvällsmat tog jag ut ett gammalt paket med älgkött ur frysen. Det visade sig vara bitar av revbenen och jag vart lite villrådig men ringde vännen Jonny i Murjek och han berättade hur man skulle göra. Bryning och långkok var det som gällde och det vart väldigt gott. Nu sitter vi och slöar framför TV:n och smälter maten innan sista kissrundan med vovven.

No comments: