Friday, November 20, 2015

After Work

Idag blir det ett tidigt inlägg ty i afton skall jag gå på After Work med mina gamla (och nytillkomna) kollegor och förhoppningsvis kommer jag inte att vara i skrivdugligt skick vid återkomsten till hotellet ikväll. Enligt samma förhoppning skall jag dock vara fit-for-fight, när det drar ihop sig till frukost här i morgon bitti. Och ännu mer fit-for-fight vid den körkonsert på Frälsningsarmén i Sundbyberg, där jag skall medverka i morgon eftermiddag. Så det gäller att festa med viss måtta.


I morse statt jag upp tidigt ty även om jag nu rymmer på Annas födelsedag, så kunde jag i alla fall gratulera med kaffe-på-sängen och present på morgonen. Hon blev både glad och överraskad över den signerade Lerinboken. För enkelhets skull drack vi dessutom kaffet i köket. Anders var ju med också och då kändes det lite trångt i sovrummet. 

Jag missade gudomens gård men fick med Skinte!

Vid halv åtta drog jag mig sedan iväg till centralen och kvart över avgick mitt tåg, ett Inter-City med lok och vagnar. Jag hade valt första klass eftersom det bara var 30:- dyrare och för det fick jag avskildhet och gratis kaffe. 


Precis i tid kom vi sedan fram till Göteborgs C och jag traskade iväg till det hotellrum, som min kära dotter så frikostigt erbjudit mig. Det märktes att det är snart 45 år sedan jag bodde i stan för jag hade ingen koll på hur nära stationen mitt hotell låg. Men det tackade jag för. 


Nu har jag så fått igång mitt wi-fi och ätit lunch nere i baren och ligger bekvämt tillrätta i min säng och njuter av den frid som råder i ett hotellrum dit bara jag har nyckel. 


No comments: