Tuesday, January 12, 2016

Körupptakt

Idag började vårterminen genom att vi i manskören samlades till vårupptakt. Det blev inte så mycket sång och inte heller så mycket upptakt ty det hade strulat sig med bokningen av smörgåsar. Vi fick dock kaffe och bullar och det var gott. Dessutom fick vi tre nya medlemmar och dessa hälsade vi välkomna genom att de fick presentera sig. Vi har också fått en ny lokal och den kan nog bli bra när vi väl fått ordning på alla detaljer. Vi håller till i ett allaktivitetshus där vi kanske också kan få hålla konserter i framtiden.

Dagen i övrigt har i dag varit mycket lik den igår. Jag har ägnat mig åt egenvård av snuva och hosta och ingendera har nog blivit sämre. Då gick det betydligt sämre för stackars svärmor, som varit så hostig och bedrövlig att vi for till akuten i Solna med henne samma dag som hon skulle åka hem. Där gjorde man inte mer än nödvändigt och svärmor fick åka hem, hostande och fortfarande bedrövlig.

Idag vart det så illa att hon tog sig in till provinsialläkaren i Jokkmokk och där konstaterade man lunginflammation. Men ingen som helst plats på sjukstugan, så tanten skickades hem igen och där får hon nu klara sig själv tills vi kommer upp på begravningen (inte hennes) på torsdag. Kanske kan dock hemvården göra något litet. Vi får se hur det går.

No comments: