Wednesday, January 06, 2016

Nytt pussel

LJag orkade inte hänga med "to the bitter end" igår kväll, när Anna och Anders lade färdigt det pussel vi började med i förgår kväll. Men i morse såg jag det och det ser ju rätt enkelt ut, med alla sina detaljer.


Men nu hade vi fått blodad tand och plockade raskt ned tågpusslet för att i stället lägga ut ett som i princip bara bestod av ett stort träd med höstlöv. Det var klart besvärligare och vi fick endast med möda ihop ramen idag.


I övrigt har vi inte gjort ett skapandes grann idag. Termometern har sjunkit till under tio minus här idag och inte direkt uppmuntrat en stackars sjukling till utevistelse. Jag har på nytt blivit hostigare. Kanske flunsan som hälsar på så jag tar det försiktigt. Paula o Jimmy var här och hälsade på en stund mitt på dagen och då åt vi laxpudding, som Anna lagat. Ungdomarna var måttligt förtjusta och hade med sig hamburgare och pommes frittes eftersom de visste vad som bjöds. Vi vuxna tyckte det var jättegott.


I morgon åker både svärmor och svåger hem! Då skall jag ut till stugan och hämta mina tomdunkar och sedan åka direkt ner till Fogas och fylla på fotogen för en heldag ute i stugan på fredag. Det skall bli underbart att sitta därute och se småfåglarna flaxa kring fröautomaterna, lyssna till vevgrammofonen och kanske grilla sig ett köttstycke. Framtiden ser ljus ut.

No comments: